Voetbal4u.com

Ryan Gravenberch krijgt direct een serieuze kans bij Bayern Munchen

Ryan Gravenberch kan direct zijn kwaliteiten laten zien bij zijn nieuwe club Bayern Munchen. Zijn grote concurrent Leon Goretzka is namelijk zwaar geblesseerd geraakt en de komende tijd niet inzetbaar voor FC Hollywood.

Hoewel Bayern zelf nog geen precieze hersteltijd heeft aangegeven via de officiële kanalen, meldt het Duitse medium dat Goretzka er minimaal zes tot acht weken uitligt. De Duitser werd laatst succesvol geopereerd aan zijn knie en moet nu gaan herstellen. De dynamische middenvelder lijkt in München de grootste concurrent van Ryan Gravenberch. Eerder werd bekend dat Marcel Sabitzer bij een goed bod mag vertrekken.

Gravenberch werd zaterdag tijdens de open dag van Bayern voor het eerst gepresenteerd aan het publiek in de Allianz Arena. Daarbij kwam hij zelf ook aan het woord. De middenvelder heeft vertrouwen in het aantal speelminuten dat hij gaat krijgen van Julian Nagelsmann. “Mijn besluit stond snel vast. Bayern is een van de grootste clubs ter wereld en voor mij de grootste. Als ik goede prestaties lever, dan zal ik spelen”, aldus Gravenberch.

Regerend landskampioen Bayern opent het seizoen op 30 juli met een wedstrijd om de Duitse Supercup tegen RB Leipzig. Een week later gaat de Bundesliga van start. Bayern opent de competitie met een uitwedstrijd tegen de winnaar van de Europa League, Eintracht Frankfurt. Naast Gravenberch werden Noussair Mazraoui en Sadio Mané aangetrokken door Der Rekordmeister. De verwachting is dat ook Matthijs de Ligt zeer binnenkort zal aansluiten bij de Europese grootmacht.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *