Voetbal4u.com

‘Twente-uitblinker aast op vertrek naar Feyenoord’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Feyenoord volgt al langer Twente-verdediger Mees Hilgers. Zijn club vraagt maar liefst zes miljoen euro voor hem en dat is voor de Rotterdammers te gortig. Toch snapt de mandekker wel dat zijn club het uiterste uit de kan voor hem wil halen.

Hij kende een uitermate sterk seizoen bij Twente, wat ook de interesse van Feyenoord heeft gewekt. De verdediger vertelde tegenover de NOS dat zelfs trainer Arne Slot al contact had opgenomen met zijn management. “Ik heb niet persoonlijk met hem gepraat. Er is wel contact geweest, en dat is er misschien nog steeds wel.”

De centrumverdediger vindt zijn prijskaartje van zes miljoen wel aan de forse kant. “Als ik thuis op de bank zit, vraag ik me weleens af of ik dat echt waard ben. Maar ik snap Twente wel. Ze willen het maximale eruit halen. Vorig jaar was ik een ton waard, nu opeens zes miljoen. Het kan snel gaan.” Hilgers zou een eventuele stap naar Feyenoord wel zien zitten. “Eerst lekker in Nederland blijven, waar mijn familie is, m’n vrienden en ik me het best kan ontwikkelen. Ik denk dat ik nog drie of vier jaar in Nederland moet blijven, voordat ik zo’n stap zou maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *