Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool mengt zich in de strijd om Antony’

Het is nog maar de vraag of Antony dit seizoen voor Ajax zal spelen. In navolging van Manchester United onderzoekt nu ook Liverpool zijn komst. De Braziliaan zou zelf wel open staan voor een transfer, maar vindt zijn eigen prijskaartje van tachtig miljoen euro veel te hoog.

United heeft al langer haar interesse kenbaar gemaakt, maar hikt tegen de hoge vraagprijs aan van de aanvaller. Tevens gaven de Mancunians al tientallen miljoenen uit aan inkomende transfers en hoopt Erik ten Hag dat Frenkie de Jong ook nog naar Old Trafford komt. Ook daarmee zou een bedrag van 85 miljoen euro gemoeid zijn, waardoor er geen transferbudget meer over lijkt voor Antony.

Volgens Football Insider heeft Liverpool zich echter nu ook gemeld bij Ajax voor Antony. The Reds zijn op zoek naar nieuwe aanvallende versterkingen na het vertrek van Sadio Mané , Divock Origi and Takumi Minamino. Liverpool is volgens het Engels medium echter niet van plan om de gestelde vraagprijs van Ajax te gaan betalen en wil inzetten op een lager bedrag.

De ploeg van trainer Jürgen Klopp haalde al wel Darwin Núñez van Benfica en zag Mohamed Salah zijn contract verlengen. Liverpool zou echter nog een nieuwe aanvaller willen toevoegen aan de selectie en is daarbij uitgekomen bij Antony.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *