Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arne Slot had graag de beschikking gehad over PSV-speler’

Arne Slot had Joey Veerman graag gezien bij Feyenoord. De middenvelder had deze winter de mogelijkheid maar koos voor PSV.

“Wanneer ik als trainer tegen sc Heerenveen speelde, had ik tijdens de wedstrijdbespreking altijd extra aandacht voor Joey Veerman. Ik vond dat nodig. Hij was naast Steven Berghuis de enige speler in Nederland bij wie ik dat had”, vertelt Slot in een uitgebreid interview met Voetbal International.

In de winterstop deed Slot verwoede pogingen om Veerman naar Feyenoord te halen. “Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid durf ik te stellen dat een speler als hij ons nog verder had geholpen, zoals Brian Brobbey dat deed bij Ajax. Maar hij koos voor PSV en hielp hén.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.