Voetbal4u.com

‘Georginio Wijnaldum en PSG uit elkaar’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Georginio Wijnaldum zal deze zomer vertrekken bij de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Een verhuur behoort voor de Franse grootmacht tot de mogelijkheden. Door Italiaanse media werd Wijnaldum eerder deze week in verband gebracht met een overgang naar AS Roma. De vice-captain van Oranje zou openstaan voor de stap naar de Serie A en ziet een samenwerking met José Mourinho zitten. De Romeinen zijn volgens Romano ‘zeer geïnteresseerd’, maar van een concreet aanbod is nog geen sprake. Eerder deze week rondde Roma al de komst van Paulo Dybala af.

Vanaf het moment dat Christophe Galtier aantrad als PSG-trainer, werd al snel duidelijk dat Wijnaldum geen toekomst in Parijs heeft. De spelverdeler werd niet eens meegenomen naar Japan, waar de Franse landskampioen momenteel verblijft ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Vorig jaar werd Wijnaldum nog transfervrij overgenomen van Liverpool. Sinds zijn komst wist hij echter geen potten te breken. Onder de vorige coach, Mauricio Pochettino, schipperde hij tussen bank en basis. Mogelijk vormt het salaris van de international een obstakel voor geïnteresseerde clubs. Naar verluidt strijkt Wijnaldum een bedrag van tien miljoen euro per jaar op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *