Voetbal4u.com

Engeland ‘Memphis wijst overgang naar Tottenham Hotspur af’

Memphis Depay zou een aanbod van Tottenham Hotspur hebben afgeslagen. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van. In de Britse boulevardpers wordt de aanvaller van Barcelona nu gelinkt aan een vertrek naar Manchester United.

Na de berichtgeving van SPORT wordt er in de Britse pers gerept over de vermeende interesse van Manchester United om Memphis terug te halen naar Old Trafford. Gezien zijn nog maar één jaar doorlopende contract staat hij voor een bedrag van twintig miljoen euro te koop bij FC Barcelona. Daardoor lijkt de spits als een betaalbare optie voor manager Ten Hag te gelden. The Spurs zijn geen optie voor Memphis, omdat ze niet bij zijn ambities zouden passen. Toch spelen de Londenaren in tegenstelling tot The Red Devils wél in de Champions League.

Alhoewel Memphis zich nog van zijn beste kant liet zien tijdens de gewonnen oefenwedstrijd tegen Inter Miami (6-0) met een weergaloze treffer, lijkt hij op weinig te hoeven rekenen bij het Barcelona van Xavi Hernández. Met Robert Lewandowski, Ferran Torres, Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang én de andere grote aankoop Raphinha is de concurrentie bij de Blaugranas voorin moordend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *