Voetbal4u.com

‘Ten opzichte van Spurs zie ik Ajax als een stap vooruit’

Steven Bergwijn maakte deze zomer een toptransfer naar Ajax. Hij kwam over van Tottenham Hotspur dat maar liefst 31,25 miljoen euro voor hem ving. De aanvaller is in zijn nopjes met de overgang.

“Het voelt als een eer om weer terug te zijn, maar ik moet het nu allemaal weer laten zien aan iedereen. Ik voel geen extra druk vanwege dat hoge transferbedrag”, zo laat de aanvaller weten aan de NOS.

“Ik heb niet het gevoel dat ik bij Tottenham heb gefaald. Ik heb ook gewoon een beetje pech gehad”, vervolgt Bergwijn. “Ik heb veel verschillende trainers gehad en soms heb je in het voetbal gewoon wat geluk nodig. Ik heb daar veel mooie dingen laten zien, alleen was het voor mij wel tijd om een nieuwe stap te maken.”

Bergwijn speelde eerder voor PSV, maar ziet de stap naar Ajax niet als degradatie. “Ik zie Ajax als een stap vooruit. Ze spelen altijd goed voetbal en doen vaak mee in de Champions League.” Bovendien stijgen diens WK-kansen. “Dat is een beetje dollen. Dan zeggen ze dat ze me hier willen hebben. Kampioen willen worden. Dat zijn gewoon mooie dingen.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *