Voetbal4u.com

Matthijs de Ligt krijgt schop na van oud-ploegmakker Bonucci

Matthijs de Ligt verruilde Juventus onlangs voor een nieuw avontuur bij Bayern Munchen. Zijn oude ploegmakker Leonardo Bonucci gunt hem het beste maar is ook kritisch op hem.

“Het vertrek van De Ligt verbaast me niet omdat bepaalde opmerkingen duidelijk maakten dat hij niet bij Juventus wilde blijven”, vertelt Bonucci aan La Gazzetta dello Sport. “Uiteindelijk moet je respectvol zijn. De groep waar hij drie jaar bij was, hielp hem groeien en de club investeerde in hem.”

“Ik wens hem het beste, maar bepaalde opmerkingen die hij maakte tijdens de interlandperiode waren niet erg positief. We spraken erover na onze vakantie en hij begreep het. Bayern is een geweldige club, maar als je bij een topclub zit, wil dat nog niet zeggen dat je gegarandeerd wint”, zegt Bonucci.

Bonucci zegt niet op welke uitspraken hij doelt, maar vermoedelijk doelt hij op een interview van De Ligt met de NOS op 5 juni. “Er zijn gesprekken met Juventus, maar we blijven rustig. Ik focus me op wat ik op het veld doe en dat is voetballen. Als het moment daar is, zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken. Juventus is een geweldige club en heb het zeker naar mijn zin, dus daar focus ik mij niet op.”

“Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *