Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord nog niet klaar: ‘Snel nieuwe namen presenteren’

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt snel enkele nieuwe spelers te verwelkomen. In een week tijd wisten de Rotterdammers zich te versterken met Sebastian Szymanski, Quinten Timber en Oussama Idrissi maar klaar zijn ze nog allerminst.

“Je bent constant nieuwsgierig of het de club al gelukt is om spelers binnen te halen, het houdt je maar bezig”, vertelt Slot aan het Algemeen Dagblad. “Het gebeurt geregeld dat ik voor het slapen gaan nog snel even op mijn telefoon kijk en denk: ‘Verdorie, vandaag wéér niet’. Dat is geen verwijt aan de directie, hoor, integendeel. Er wordt keihard gewerkt.”

Toch weet Slot dat het beter had kunnen zijn. Over anderhalve week starten de Rotterdammers aan het nieuwe seizoen met een bezoek aan Vitesse. “In de meest ideale situatie was de selectie nu nagenoeg rond geweest. En dat is nu niet zo. Nog lang niet”, aldus de coach.

Op korte termijn hoopt hij twee nieuwe namen te verwelkomen. Spits Santiago Giménez en linksback Matías Viña staan eveneens op de verlanglijst. Daar wilde de coach echter niets over kwijt. “Ik vind het niet netjes om nu al te praten over een speler die nog bij een andere club onder contract staat. Dat doe ik dan ook niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.