Voetbal4u.com

‘Arsenal schrikt van vraagprijs voor Cody Gakpo’

Arsenal ziet het wel zitten om Cody Gakpo deze zomer naar Londen te halen alleen zijn ze wel geschrokken van de vraagprijs die PSV voor hem hanteert. De Eindhovenaren willen namelijk minimaal veertig miljoen euro hebben voor hun sterspeler.

De Londenaren zijn na het mislopen van Serge Gnabry, die zijn contract bij Bayern München verlengde, en Raphinha, die voor FC Barcelona koos, nog steeds op zoek naar versterking voor de flanken.

Volgens Engelse media is Mikel Arteta, de trainer van The Gunners, al lange tijd zeer gecharmeerd van de Brabantse vleugelaanvaller. Dat Gnabry en Raphinha hoger werden ingeschat, is gezien hun staat van dienst wel te begrijpen.

Nu deze spelers niet haalbaar bleken voor Arsenal, komt het mogelijk alsnog bij Gakpo uit deze zomer. De vraagprijs van PSV, die tussen de 40 en 45 mijoen euro zou liggen, is voor de Londenaren geen probleem.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *