Voetbal4u.com

‘Marc Overmars wil voormalig Ajacied naar Antwerp halen’

Jurgen Ekkelenkamp is bij Hertha BSC op een zijspoor beland maar er is Belgische interesse voor hem. Club Brugge en het Royal Antwerp van technisch directeur Marc Overmars zijn voor de middenvelder in de markt.

Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. In Brugge moet de voormalig Ajax-middenvelder de opvolger worden van Charles De Ketelaere, die in de belangstelling staat van AC Milan. De Belgische kampioen zou zelfs al in gesprek zijn met diens werkgever Hertha BSC.

Ekkelenkamp heeft ook de optie om in Antwerpen aan de slag te gaan. Royal Antwerp ziet in de Nederlander een welkome versterking voor dit seizoen. Ekkelenkamp kent technisch directeur Marc Overmars uit zijn Ajax-tijd, waar ook Mark van Bommel (trainer) en Vincent Janssen de overstap hebben gemaakt naar RAFC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *