Voetbal4u.com

Erik ten Hag is streng voor Ronaldo en wijst hem terecht

United-manager Erik ten Hag is niet te spreken over het gedrag van Cristiano Ronaldo. Hij maakt afgelopen week zijn rentree maar liep in de rust gewoon het stadion uit. De trainer kon zich niet in alle kritiek vinden, maar noemde die actie van zijn speler wel onacceptabel.

Aanvankelijk nam Ten Hag het in gesprek met Viaplay nog op voor Ronaldo. Zo werd gesuggereerd dat de speler ‘binnenkomt en weer weggaat wanneer hij wil’, waarop de trainer direct ingreep. “Hij is vanwege persoonlijke omstandigheden in de privésfeer afwezig geweest. Dus het niet is niet zoals jij het stelt.”

Dat Ronaldo eerder vertrok bij de oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano, kon hij echter niet ontkennen. “Dat waren er veel meer”, merkte hij wel op. “Dat is onacceptabel, van iedereen. Dat vertel ik ze ook. Dat het onacceptabel is, dat we een team zijn, één selectie, en dat we tot het einde moeten blijven.” Het lijkt er niet op dat de actie van Ronaldo en zijn ploeggenoten al direct tot consequenties zullen leiden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *