Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Dries Mertens heeft nieuwe club te pakken’

Dries Mertens heeft zo goed als zeker een nieuwe club te pakken. De transfervrije Belg staat voor een avontuur bij het Turkse Galatasaray. Mertens liep deze zomer uit zijn contract bij Napoli, waar hij in negen seizoenen uitgroeide tot topscorer aller tijden.

Met de Italiaanse club kwam hij niet tot overeenstemming over een nieuw contract. Na gelinkt te zijn aan verschillende clubs heeft Galatasaray nu bevestigd dat er ‘officiële onderhandelingen’ gaande zijn.

In een Twitter-video zinspeelde de club uit Istanbul al op de komst van Mertens. Dat nieuws is nu dus bevestigd, al moeten club en speler het nog wel eens worden over de contractdetails. Naar verluidt gaat de geroutineerde aanvaller voor één seizoen tekenen bij Galatasaray.

Mertens speelde 397 wedstrijden voor Napoli, waar hij 148 doelpunten voor zijn rekening nam. Daarmee wist hij Marek Hamsik uit de recordboeken te schieten. Nu gaat de Belg zijn voetbalgeluk dus beproeven in het tenue van Galatasaray.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.