Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Buitenlandse topclubs azen op Jurrien Timber’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Ajax-mandekker Jurrien Timber staat er goed op bij de buitenlandse club. Hij is de laatste tijd in topvorm en lijkt een gouden toekomst tegemoet te gaan. Afgelopen zomer hield hij de boot (onder andere Manchester United was geïnteresseerd) nog af, maar na dit seizoen zou Timber een stap kunnen gaan maken. Volgens CalcioMercato stuurt het AS Roma van José Mourinho de laatste tijd regelmatig een scout om de mandekker live in actie te zien.

Echter zitten ook SSC Napoli en Inter Milan op het vinkentouw voor Timber. Het is nu de vraag of hijzelf een transfer naar Italië zou zien zitten. Eerder maakte Matthijs de Ligt middels Juventus wel die move, maar dat pakte niet denderend uit. Inmiddels speelt De Ligt bij Bayern München. Betreft Timber schrijft men in Italië dat ‘veertig miljoen euro in ieder geval niet voldoende lijkt om Timber komende zomer op te pikken’.

Onlangs stak Virgil van Dijk nog de loftrompet uit over Timber. “Ik heb alleen maar lof voor hem, geweldige speler. Echt een professional met zoveel potentie. Alleen maar positief, dus hopelijk kan hij het blijven laten zien en zichzelf blijven ontwikkelen. Ik was nog lang niet zover als hij op die leeftijd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *