Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona wil Memphis inzetten voor ruildeal met Liverpool’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

FC Barcelona wil proberen om Memphis Depay in te zetten voor een ruildeal met Liverpool. De Catalanen willen graag proberen om Roberto Firmino naar het Camp Nou te halen. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

Zowel Memphis als de Braziliaan loopt volgende zomer uit zijn contract bij respectievelijk Barcelona en Liverpool. De Catalanen zijn naar verluidt bereid om de Oranje-international in januari terug te laten keren naar de Premier League, mits de club Firmino ervoor in de plaats krijgt.

Doordat beide spelers zich in hun laatste contractjaar bevinden, zou het waarschijnlijk zijn dat de ruildeal daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Firmino, die sinds 2015 voor The Reds actief is, is niet meer zeker van een basisplaats onder Jürgen Klopp. Memphis zit bij Barcelona in hetzelfde schuitje: hij heeft Robert Lewandowski voor zich in de pikorde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *