Voetbal4u.com

Eredivisie Live wedden op voetbal: hoe werkt het?

Live wedden op sportwedstrijden, ook wel bekend als live betting of in-game betting, wordt alsmaar populairder. Bij live wedden doe je tijdens een wedstrijd een inzet op het verloop van de wedstrijd. Dat maakt bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd meteen een heel stuk enerverender. Hou je wel van een gokje wagen? We vertellen meer over het fenomeen van live een voetbalweddenschap plaatsen.

Verschillende weddenschappen

Ook bij live wedden kun je inzetten op wie je denkt dat de winnaar van de wedstrijd wordt, maar dat is niet de enige optie. Er zijn tal van andere zaken waar je ook live op kunt wedden. Je kunt bijvoorbeeld wedden op welke speler het eerstvolgende doelpunt maakt, of in welke periode het volgende doelpunt gaat vallen. Daarnaast kun je ook inzetten op het aantal doelpunten dat gaat vallen, of hoeveel gele en rode kaarten er gaan vallen, hoeveel corners er in totaal genomen gaan worden en hoeveel penalty’s er komen.

Lef tonen

Bij wedden op voetbalwedstrijden komt natuurlijk altijd wel enige mate van lef kijken, maar bij live wedden is lef tonen pas echt cruciaal. Als je voorspellingen wilt doen over de wedstrijd terwijl deze gaande is, moet je daar snel mee zijn. Hoe langer je wacht, hoe minder je erop kunt verdienen. Bookmakers houden de wedstrijd zelf ook in de gaten en passen tussentijds quoteringen aan. Hoe duidelijker de wedstrijd zich aftekent, hoe lager de quoteringen worden.

Vertraging

Cruciaal voor live wedden is dat je de wedstrijd ook zo live mogelijk volgt. Idealiter zit je in het stadion, want dan zie je alles precies op het moment dat het gebeurt en kun je daar met een weddenschap op inhaken. Kijk je de wedstrijd op de televisie of op een mobiel apparaat, houd er dan rekening mee dat er een vertraging kan zijn. Hoe groter die vertraging is, hoe lastiger het maakt om live te wedden, ook gezien het feit dat bookmakers tussentijds quoteringen aanpassen. Wees je dus bewust van die eventuele vertraging.

Het is niet slim om op meerdere wedstrijden tegelijkertijd live te wedden, want je moet snel kunnen reageren en met je volledige aandacht bij de wedstrijd kunnen zijn. Dat is niet goed mogelijk wanneer je je met meerdere wedstrijden tegelijkertijd bezig moet houden. Daarnaast is het uiteraard ook zo dat je het bij het verkeerde eind kunt hebben en je inzet kwijtraakt. Dat is inherent aan wedden. Gok daarom alleen met geld dat je ook daadwerkelijk kunt missen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *