Voetbal4u.com

PSV nog weken zonder Luuk de Jong

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Slecht nieuws voor PSV. De Eindhovenaren moeten het nog weken doen zonder aanvalsleider Luuk de Jong. Dit heeft trainer Ruud van Nistelrooy bevestigt in een persconferentie in aanloop naar het duel met Cambuur.

“Hij traint nog individueel”, zegt Van Nistelrooij. Van Nistelrooij keek ook vooruit naar het Europa League-treffen met het Zwiterse FC Zürich, dat volgende week donderdag op het programma staat. “Zürich wordt ook lastig voor Luuk”, vervolgt de oud-international. “Het kan nog wel enkele weken duren. We willen geen risico’s met hem nemen. De Jong raakte in augustus al geblesseerd, in de thuiswedstrijd tegen Rangers FC. PSV liep in dat duel kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League mis.

De oefenmeester, die dit seizoen debuteert als hoofdtrainer, kan in Leeuwarden ook nog niet beschikken over de eveneens geblesseerde Mauro Júnior en Noni Madueke, al zijn beiden wel weer in training. Fredrik Oppegard en Anwar El Ghazi keren juist wel terug in de selectie van de Eindhovenaren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *