Voetbal4u.com

Engeland SUPERTIP: Livestream Man City – Man United (Premier League)

Vandaag staat er een absolute kraker op de kalender in de Engelse Premier League. Manchester City ontvangt in eigen huis de stadsgenoot en grote rivaal Manchester United. De thuisploeg staat op de tweede plaats in de competitie terwijl de formatie van Erik ten Hag op de zesde plek staat. Een spektakel lonkt in ieder geval.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.BE. Naast fantastische welkomstbonussen hebben ze ook de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse, Italiaanse en Nederlandse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Registreer je nu hier om een accountje aan te maken en te profiteren!

Helaas bieden ze bij Unibet.BE van deze geen livestream aan aan maar hier hebben we er één voor je gevonden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *