Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax komt flink in de problemen vanwege het WK’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Ajax begin uitstekend aan het seizoen maar inmiddels hebben ze al drie wedstrijden op rij niet meer kunnen winnen. En volgens analist Hedwiges Maduro lonkt er meer tegenslag voor de Amsterdammers.

“Ik denk dat Ajax wel een moeilijke periode gaat krijgen vanwege het WK”, reageert Maduro in De Eretribune op ESPN. “Als je dichtbij het WK komt, wordt het alleen maar erger bij Ajax. Europees voetbal, die jongens willen geen blessures, dus dat is anders dan dat je het WK na het seizoen hebt.”

Ajax verloor voor de interlandperiode met 2-1 bij Liverpool en AZ. Zaterdag volgde een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1). Maduro zag dat de Deventenaren het goed dicht hielden in de as. “Maar Ajax wil alsnog door de as spelen. Het kon bijna helemaal niet en daarom kwamen er ook geen kansen. Er is niemand die denkt: ik ga er even omheen en geef dan een voorzet.”

Go Ahead scoorde zelfs twee keer in Amsterdam, maar Bobby Adekanye werd teruggefloten na een vermeende overtreding op Calvin Bassey. Kenneth Perez: “Dit is echt heel licht. Als hij niet fluit is het ook oké. Er gebeurt helemaal niets.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *