Voetbal4u.com

Sneijder gaat los over Schreuder: ‘Werkelijk een grote schande’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Wesley Sneijder heeft Ajax-trainer Alfred Schreuder hard aangepakt na de historische vernedering gisteren tegen Napoli. Hij snapt werkelijk niets van de werkwijze van de oefenmeester. Hij sprak schande van het uitblijven van wissels in de rust en vindt het raar dat ‘telkens dezelfde jongens’ worden afgelost.

“Ik heb gezien wat wij vooraf geanalyseerd hebben. Wat ze wel en niet moesten doen, hebben ze gedaan”, constateerde Sneijder na afloop tegenover RTL7. “Ajax heeft Napoli in zijn kracht gebracht. Er is geen rekening gehouden met de snelheid en kwaliteiten van Napoli, dan ben je amateuristisch bezig. We zaten na de rust nog niet op onze plek en het stond al 1-4. Dan zit er gewoon iets niet goed.”

Sneijder begrijpt niet waarom de Ajax-trainer niet ingreep in de rust. “Waarom wordt er niet in de rust gewisseld of eerder ingegrepen? Waarom worden telkens dezelfde jongens er vanaf gehaald? Ik had eigenlijk een gefrustreerde Berghuis willen zien, die gewoon zegt: ik ben er klaar mee dat ik gewisseld word.”

Dusan Tadic en Daley Blind zijn voorbeelden van spelers die aangepakt mogen worden, aldus Sneijder. “Ja, dat zeg ik. Absoluut. Het is werkelijk waar een schande dat sommige jongens op dit moment nog op het veld mogen staan.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *