Voetbal4u.com

Lionel Messi ontbreekt morgen in CL-kraker

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Lionel Messi zal morgen niet inzetbaar zijn als Paris Saint-Germain in de Champions League speelt tegen Benfica. Hij was vorige week woensdag nog verantwoordelijk voor de enige Parijse treffer op bezoek bij de Portugezen.

Het treffen in Lissabon eindigde in een 1-1 gelijkspel. Messi werd vlak voor tijd naar de kant gehaald. De Argentijn bleek niet helemaal ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen. Hij kampt met lichte kuitproblemen, waardoor hij de uitwedstrijd tegen Stade Reims van afgelopen zaterdag al aan zich voorbij moest laten gaan. Zonder Messi bleef PSG steken op een doelpuntloos gelijkspel en beleefde het dus een teleurstellende generale voor de return tegen Benfica. Ook die gaat aan Messi zijn neus voorbij.

Door het gelijkspel in Lissabon is PSG bij een overwinning op Benfica mogelijk nog niet zeker van een plekje in de achtste finales. Zowel PSG als Benfica heeft zeven punten uit drie wedstrijden, vier meer dan Juventus en zeven meer dan Maccabi Haifa. Mochten de Fransen op eigen veld wel weten te winnen van de ploeg van manager Roger Schmidt en Juventus verliest de uitwedstrijd bij Maccabi Haifa, dan is plaatsing voor de knock-outfase voor hen een feit. In dat geval wordt het verschil tussen PSG en Juve zeven punten. Met na dinsdag nog twee wedstrijden te gaan, is de Parijse formatie dan niet meer te achterhalen door de Oude Dame.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *