Voetbal4u.com

‘Napoli is een kandidaat om de Champions League te winnen’

Napoli heeft tegen Ajax de laatste twee wedstrijden laten zien tot waar het in staat is. Twee dikke overwinningen met maar liefst tien doelpunten voor en drie tegen. Trainer Luciano Spalletti is dan ook vol lof over zijn spelers.

De trainer is bezig aan zijn tweede jaar in Napels en is blij met het spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking heeft. “”Ik heb maar geluk dat ik zo’n selectie mag coachen”, stelde de trainer na afloop. “Het zijn stuk voor stuk professionals met technische kwaliteiten.”

Napoli ligt op koers voor overwintering in de Champions League. Spalletti rekent zich echter nog niet rijk. “We moeten op dezelfde voet verdergaan, met dezelfde spelopvatting en dezelfde mentaliteit. Ik ben vanavond trots op de hele ploeg. Het was een boeiende en mooie avond.”

De sfeer in het Stadio Diego Armando Maradona gaf de ploeg van Spalletti vleugels. “Op een gegeven moment tolde mijn hoofd bijna door het overweldigende geluid dat de fans maakten. Er heerste een fascinerende sfeer.”

Doelpuntenmaker Giacomo Raspadori beaamde de woorden van zijn trainer. “Dit is uitzonderlijk. Ik had nooit gedacht dat ik zo zou presteren. Ik ben dankbaar voor zowel de trainer als mijn ploeggenoten. Zonder hen zou ik me niet zo ontwikkelen.”

De overwinningen op Ajax smaken naar meer volgens de Italiaanse aanvaller. “Prestaties van dit niveau geven ons alleen maar meer motivatie en laten ons inzien dat we kunnen meedoen om de prijzen. We moeten iedere wedstrijd met dezelfde intensiteit en mentaliteit benaderen.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *