Voetbal4u.com

Wesley Sneijder voerde gesprekken met Ajax

Na het vertrek van Marc Overmars voerde Wesley Sneijder enkele interne gesprekken met Ajax. Maar het liep op niets uit. Van de één op andere dag hoorde de recordinternational niets meer van de Amsterdammers.

“In de periode dat Overmars vertrok hebben we gesprekken gehad, alleen dat werd in één keer stopgezet’, vertelt Sneijder in het programma Veronica Offside. “Daarna heb ik niks meer vernomen. We hebben interne gesprekken gevoerd, met wie dat was doet er niet toe. Als een boek eenmaal gesloten is, blijft het voor mij ook dicht.”

Sneijder vindt het raar dat het contact ineens werd stopgezet, maar hecht daar verder geen waarde aan. “Blijkbaar is dat de werkwijze daar, maar het is ook niet belangrijk. Ik ga geen mensen afvallen. Ik heb ook een brief gestuurd met wat mijn ideeën waren. Dat ging veel verder dan alleen mijn persoon. Het ging ook over mensen om me heen die ik mee kon nemen. Van de ene op de andere dag hoorde ik alleen niets meer”, besluit Sneijder.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *