Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech verrast met toptransfer in de winter’

Hakim Ziyech staat voor een zomerse toptransfer. Chelsea wil hem namelijk inzetten in een ruildeal met Juventus. Ze willen namelijk hun selectie een boost geven met de komst van Adrien Rabiot. Hier maakt het medium Calciomercato meld9ing van.

Ziyech is bezig aan zijn derde seizoen op Stamford Bridge, maar een doorslaand succes is de samenwerking nog altijd niet. Ook de nieuwe manager Graham Potter ziet het nauwelijks zitten in de voormalig Ajax-speler. Buiten sporadische basisplaatsen moet de Marokkaans international vooral genoegen nemen met invalbeurten.

Na tweeënhalf jaar lijkt Ziyech langzaamaan te beseffen dat het Chelsea-avontuur geen gelukkig huwelijk heeft opgeleverd. Zijn naam is vooral gelinkt aan AC Milan en Ajax, maar nu zou ook Juventus zich aandienen als optie. De Londenaren hopen hem als ruilmiddel in te zetten om Rabiot in te lijven.

Rabiot zag afgelopen zomer een transfer naar Manchester United afketsen door financiële obstakels. Nu zou de Fransman alsnog naar Engeland kunnen verhuizen, maar dan wel naar Chelsea. Zijn huidige contract loopt na dit seizoen af en daarom is het voor Juventus interessant om een mooie deal te sluiten. Eigenaar Todd Boehly denkt daarbij dus aan Ziyech.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *