Voetbal4u.com

Engeland Erik ten Hag geeft Cristiano Ronaldo een nieuwe kans

Erik ten Hag de manager van Manchester United heeft Cristiano Ronaldo een nieuwe kans gegeven. De Portugese vedette mag zich weer voegen bij de selectie van de Engelse gevallen grootmacht.

Ten Hag sprak in de ochtend met Ronaldo, die vorige week woensdag weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur en vervolgens uit de selectie werd gezet. De uitkomst van het gesprek is de Nederlandse manager blijkbaar bevallen, want Ronaldo mag weer aansluiten.

De Portugees bereidt zich samen met zijn ploeggenoten voor op de Europa League-wedstrijd tegen FC Sheriff (donderdag). Ten Hag zou dan weer een beroep op hem kunnen doen. De laatste dagen werkte Ronaldo een individueel trainingsprogramma af.

Het ligt voor de hand dat Ronaldo berouw heeft getoond voor zijn acties van vorige week. Daardoor lijkt de ergste kou nu uit de lucht. Ten Hag heeft altijd gezegd dat hij graag samenwerkt met de hoofdrolspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *