Voetbal4u.com

Kritiek op Antony: ‘Hij likt zich in bij Ronaldo’

Antony is goed begonnen aan zijn avontuur bij Manchester United. Maar ook schittert hij regelmatig met overbodige hoogstandjes wat zorgt voor de nodige irritaties in voetballand. Zo ook tegen FC Sheriff Tiraspol, waar de Braziliaan met een stand van 0-0 een dubbele pirouette maakte voor een tegenstanders. Nico Dijkshoorn zet Antony daardoor af tegen de nederigheid van Zinedine Zidane.

“Echte voetballiefhebbers houden van Zidane”, schrijft Dijkshoorn in zijn column in Voetbal International. “Nog steeds, ook als coach. Nooit zag ik iemand nederiger en briljanter voetballen. Alles wat Antony nu doet, daar zou Zidane zich voor schamen. Hij passeerde bijna gedachteloos tegenstanders. Zidane voetbalde alsof hij op een trainingsveld aan het rommelen was met een paar vrienden. Altijd in dienst van het team.”

Antony is in alles het tegenovergestelde. Hij likt zich in bij Ronaldo, waar hij zogenaamd zo veel van leert. Hij zal zijn nieuwe vriend net zo makkelijk laten vallen als het nodig is. Antony heeft in Erik ten Hag de perfecte trainer gevonden. Je herhaalt vier keer per wedstrijd je absurde circus-act, je kust je shirt, je maakt verongelijkte gebaren naar medespelers en je weet dat de zwaarste straf uiteindelijk zal zijn dat Erik gaat liegen dat je een beetje geblesseerd ben.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *