Voetbal4u.com

‘Lionel Messi wil niet prijsloos weg en gaat gesprek aan’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Lionel Messi zou PSG niet willen verlaten voordat hij een grote prijs heeft gewonnen. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van. Afgelopen week werd de Argentijnse sterspeler nog in verband gebracht met een transfer naar het Amerikaanse Inter Miami.

Volgens de Franse sportkrant heeft Luis Campos, de technisch directeur van PSG, Messi deze week een voorstel gedaan voor een nieuw contract. Campos zou de aanvaller het liefst nog voor het WK langer binden aan de club. De 35-jarige Messi, die in Parijs een contract heeft tot medio 2023, zou het aanbod in beraad hebben genomen.

Zijn grootste motivatie voor een langer verblijf in de Franse hoofdstad zou de ambitie zijn om een ‘grote prijs’ te pakken. Dat zou hij graag doen met Neymar aan zijn zijde, met wie hij ook al in hun gezamenlijke tijd bij FC Barcelona een gevaarlijk duo vormde. Messi, die volgens The Athletic de overstap zou kunnen maken naar het Miami van eigenaar David Beckham, won met PSG afgelopen seizoen al wel de Franse landstitel.

Woensdagavond staat Messi met PSG tegenover Juventus in de Champions League. De Parijzenaars zijn al geplaatst voor de knock-outfase. Voor Juventus staat er nog veel op het spel. De Italianen hebben slechts drie punten, evenveel als Maccabi Haifa, dat woensdag het Benfica van Roger Schmidt op bezoek krijgt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *