Voetbal4u.com

‘Bliksemontslag lonkt voor falende Dirk Kuyt’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

ADO Den Haag presteert dit seizoen zwaar ondermaats. Ze staan op de zeventiende plaats in de competitie en het geduld van de clubleiding raakt langzamerhand op. Een ontslag lonkt voor hoofdtrainer Dirk Kuyt.

Kuyt ging afgelopen vrijdag tegen VVV opnieuw onderuit met ADO (2-3), wat alweer de zevende nederlaag van het seizoen betekende. Die nederlaag deed bijna de druppel van de emmer doen overlopen bij de clubleiding. Het AD schrijft dat er intern serieuze twijfels waren of Kuyt nog wel de juiste man op de juiste plaats zou zijn. Daarnaast waren er ook twijfels of er nog wel ‘chemie’ zou zijn tussen spelersgroep en trainer.

De beleidsbepalers van ADO wilden afgelopen weekend nog niet direct bevestigen of Kuyt tegen Telstar aan het roer zou staan, maar volgens de krant heeft Kuyt toch nog voorlopig het vertrouwen gekregen. De clubleiding is van mening dat niet alleen de oefenmeester verantwoordelijk is voor de slechte resultaten, maar dat ook de spelers ondermaats presteren. Wel heeft de clubleiding bij Kuyt erop aangedrongen dat er gepresteerd moet worden, gezien een ontslag anders onvermijdelijk wordt.

De voormalig Feyenoord-spits voerde zondag nog gesprekken met bepalende spelers, om zo gezamenlijk nog een keer de schouders eronder te zetten. ADO is in ieder geval van plan om in de winterstop een evaluatie te houden om te kijken of Kuyt nog altijd de juiste man blijkt te zijn. Twee zeges op Telstar en Roda JC zouden de oefenmeester daarin in ieder geval enigszins kunnen helpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *