Voetbal4u.com

‘Robin van Persie wil hoofdtrainer van Feyenoord worden’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Robin van Persie heeft de ambitie om in de toekomst hoofdtrainer te worden van Feyenoord. Hij begint volgend jaar aan zijn UEFA Pro-Licentie en kan niet wachten om als hoofdtrainer van een club aan de slag te gaan.

Robin van Persie schoof aan bij The Joe Cola Cast, waar oud-voetballer Joe Cole in gesprek gaat met iconische spelers. Cole vraagt Van Persie hoe zijn trainerscarrière eruit gaat zien. “In de nabije toekomst? Ik heb mijn A-diploma bij de UEFA, vanaf juni wil ik aan mijn Pro-Licentie beginnen. Momenteel kan ik alle teams tot 21 jaar coachen. Voor mij geeft de kans op coachen energie. Ik ben graag een coach zijn voor een jeugdteam.”

De oud-spits heeft nog geen idee waar hij over een paar jaar staat. “Ik heb geen duidelijk beeld van: over vijf jaar wil ik hoofdtrainer zijn van club A of B. Ik vind het fantastisch om de tactiek aan te pakken. Hopelijk kan ik binnenkort aan de licentie beginnen en dan kijken we daarna.”

Van Persie hoopt ooit aan de slag te kunnen bij Feyenoord. “Als kind groeide ik op met Feyenoord, ik zou heel graag op een dag hoofdtrainer worden van Feyenoord. Ik werk elke week met Arne Slot en hij weet dat ik niet gevaarlijk ben, haha”, besluit Van Persie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *