Voetbal4u.com

‘Marco van Ginkel in de belangstelling van Vitesse’

Vitesse volgt PSV-middenvelder Marco van Ginkel. Hier maakt het medium De Gelderlander melding van. De middenvelder van PSV komt dit seizoen nauwelijks in actie. Mede door een blessure kwam hij slechts tot drie invalbeurten in de voorronde van de Champions League. Het contract van de achtvoudig international loopt na dit seizoen af.

Ook Richard Ledezma wordt opnieuw gelinkt aan de Arnhemmers. Vitesse probeerde afgelopen zomer al om de Amerikaan te huren, maar toen wilde PSV daaraan meewerken. Of een huurtransfer nu wel bespreekbaar is, is nog onduidelijk.

Het is voor Vitesse echter nog onduidelijk of zij in de komende transferperiode spelers kunnen aantrekken. De club werd begin september overgenomen, maar de KNVB heeft deze nog altijd niet goed gekeurd.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *