Voetbal4u.com

Italië ‘Internazionale meldt zich voor Oranje-afvaller’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Mitchel Bakker viel af bij Oranje voor het WK in Qatar maar is bij het Duitse Bayer Leverkusen een gewaardeerde kracht. En hiermee heeft hij zich in de belangstelling gespeeld van het Italiaanse Internazionale. Ze zien in hem een vervanger van Denzel Dumfries. Hier maakt het medium La Gazetta Dello Sport melding van.

In Leverkusen is Bakker bezig aan zijn tweede seizoen. Hij kwam in 2021 voor zeven miljoen over van Paris Saint-Germain. In Parijs was hij in eerste instantie voor het beloftenteam gehaald, maar kreeg hij mede door blessures opvallend veel speeltijd. Bij de Franse topclub kwam hij tot 27 duels in de Ligue 1 en mocht hij daarnaast ook opdraven in tien Champions League-duels waaronder beide halve finale-wedstrijden tegen Manchester City in het seizoen 2020-2021.

Bij Bayer Leverkusen is Bakker de laatste weken onomstreden als linksback. In het thuisduel met Union Berlin (5-0 winst) liet hij begin november zijn eerste Bundesliga-treffer van het seizoen aantekenen. In de Champions League kwam hij in vijf van de zes groepswedstrijden in actie, waarvan drie als basisspeler. De ploeg van trainer Xabi Alonso werd derde in de poule waarin Club Brugge en FC Porto door gingen naar de achtste finale. Het liet wel Atlético Madrid achter zich.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *