Voetbal4u.com

‘Juventus meldt zich bij Ajax voor buitenkansje’

Juventus is de volgende club die zich in de strijd heeft gemengd om de handtekening van Mohamed Kudus. Hier maakt de Italiaanse krant Il Corriere dello Sport melding van.

Juventus heeft na een belabberde seizoenstart de smaak te pakken in de Serie A en wil in 2023 de jacht openen op de ongenaakbare Serie A-koploper Napoli. Kudus is één van de spelers die de grootmacht uit Turijn van een aanvallende impuls kan voorzien.

Kudus wordt ‘nadrukkelijk gevolgd’ door Juventus, klinkt het. De Ghanees speelt op het WK tegen Portugal, Uruguay en Zuid-Korea. Doet hij het goed, dan zou dat Juve ervan kunnen overtuigen om de interesse te concretiseren.

De marktwaarde van Kudus wordt door Il Corriere dello Sport geschat op vijftien miljoen euro, maar Ajax lijkt een veelvoud van dat bedrag te vragen. De Amsterdammers weigerden eind augustus nog een miljoenenbieding van Everton.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *