Voetbal4u.com

Lionel Messi hard aangepakt na debacle tegen Saoedi-Arabie

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Het Argentinie van Lionel Messi ging vandaag verrassend onderuit op het WK in Qatar tegen Saoedi-Arabie. De titelfavoriet ging met 1-2 onderuit en ook sterspeler Lionel Messi moet het ontgelden.

“Argentinië verloor nadat het op voorsprong was gekomen; het team en de aanvoerder stonden nooit op na de tegendoelpunten”, kopte La Nacion. Volgens het medium was de Argentijnse aanvoerde onzichtbaar. “Hij begreep de speelstijl van de Saudi-Arabië niet.”

Saudi-Arabië koos ervoor om verrassend hoog te staan, wat ook door La Nacion niet verwacht werd. “Niemand dacht dat ze zoveel risico zouden nemen tegen Argentinië. Misschien was er verbazing dat de aanpak niet werd veranderd in de tweede helft. Deze wedstrijd tegen Saoedi-Arabië moet worden gerekend tot een van de zwaarste klappen die de nationale ploeg in de geschiedenis van de wereldkampioenschappen heeft gekregen.”

Olé vond het optreden van Argentinië dramatisch en zag dat de Argentijnen zichzelf helemaal verloren gedurende het duel. “Argentinië verloor veel meer dan één wedstrijd tegen Saoedi-Arabië. Het vergat de eigen spelprincipes.” Ook Messi ontkomt niet aan kritiek. “Op ongemakkelijke wijze bleef Fideo verborgen. Leo probeerde centraal te blijven spelen, maar vreemd genoeg kon hij niet de juiste afstelling vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *