Voetbal4u.com

Engeland ‘Ziyech moet weg bij Chelsea, Ajax moet nu toeslaan’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Hakim Ziyech heeft van chelsea te horen gekregen dat hij deze winter mag uitkijken naar een nieuwe club. De Marokkaanse aanvaller komt niet langer in de plannen voor van manager Graham Potter. Dit weet journalist Hrach Khachatryan van het Engelse VBET News te melden.

Ziyech speelt sinds 2020 voor de Londenaren. In zijn eerste seizoen won de Marokkaanse linkspoot direct de Champions League, maar Ziyech slaagde er nog niet in om een onbetwiste basisspeler te worden. Dit seizoen deed Ziyech pas in vijf Premier League-wedstrijden mee, waarvan slechts één als basisspeler. In de Champions League mocht hij nog geen een keer starten.

Chelsea, dat twee jaar geleden ruim veertig miljoen euro betaalde om Ziyech los te weken in Amsterdam, zal niet tevreden zijn over wat de creatieve speler tot dusverre heeft gebracht in het shirt van de Londense topclub. In 92 wedstrijden was Ziyech desondanks goed voor veertien doelpunten, terwijl hij tien keer een treffer voorbereidde.

Momenteel is Ziyech met Marokko in Qatar voor het WK voetbal, waar zijn land met een 0-0 gelijkspel begin tegen Kroatië. Na het wereldkampioenschap zal de linkspoot op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Mogelijk waagt Ajax een poging voor zijn krabbel. De regerend kampioen van Nederland wil zich deze winter versterken met een nieuwe buitenspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *