Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voorlopig is hij de beste speler van Oranje’

Ook Willem van Hanegem zag Oranje gisteren kwakkelen tegen Ecuador. De voormalig topvoetballer gaf dan ook maar twee spelers van Nederland een voldoende. Hij was aanwezig bij het Huis van Oranje om daar de wedstrijd te volgen. ‘

Veel mensen lieten hun plezier niet bederven door het slechte spel van Oranje, maar ik had er wel flink de pest in’, schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. ‘Ze bleven maar doormodderen tegen die taaie gasten uit Ecuador.’

Cody Gakpo zorgde voor de enige Nederlandse treffer van de wedstrijd. ‘Echt een geweldige goal. Ik vind het sowieso mooi om naar die jongen te kijken. Hij werkt ook keihard voor het team. Ja, hij heeft alles om dit toernooi de grote ster van het Nederlands elftal te worden, maar dat gaat alleen lukken als iedereen hem dat ook gunt. Ik moet trouwens ook zeggen dat Nathan Aké heel aardig speelde. Voorlopig is hij de beste speler bij Oranje’, besluit de Kromme.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *