Voetbal4u.com

‘Cristiano Ronaldo heeft met Al-Nassr nieuwe club te pakken’

Cristiano Ronaldo is onderweg naar Saoedie-Arabie. Hij zou namelijk op het punt staan om een contract te ondertekenen bij Al-Nassr. Volgens het Spaanse medium Marca zou hij daar voor 2,5 seizoen kunnen tekenen.

Dat contract zou hem dan bijna 200 miljoen euro per jaar (!) op kunnen gaan leveren. Volgens diverse media heeft Ronaldo zijn ja-woord gegeven en lonkt er een spoedig akkoord.

Omdat CR7 in heeft gezien dat uitblinken in de absolute Europese top er niet meer in lijkt te zitten, zou hij nu bereid zijn sportieve concessies te doen in zijn clubkeuze. Al-Nassr wil Ronaldo namens Saudi-Arabië tevens inzetten als ‘uithangbord van het Arabische voetbal’.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *