Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Het gaat bij Oranje al een stuk beter dan dat het was’

Frenkie de Jong maakte dinsdag in het treffen met Qatar de tweede en beslissende treffer. Het deed de middenvelder van Barcelona goed. Hij vindt wel dat er ruimte voor verbetering is, maar zag ook dat het al een stuk beter was als tegen Ecuador.

“Ik denk wel oké”, zo analyseert de middenvelder de wedstrijd bij de NOS. “We kunnen natuurlijk altijd beter, maar we hebben de wedstrijd gedomineerd, dat kan je ook wel verwachten natuurlijk”, zei De Jong, die van een prima resultaat sprak. “En aan de bal was het een stuk beter. Nog steeds verre van perfect. Je streeft altijd naar perfectie, maar dat komt niet altijd. We kunnen nog steeds beter, maar vandaag was het wel een stukje beter.”

“Ik denk dat we wel de opening af en toe hebben gevonden”, gaat De Jong verder. “Soms viel-ie net niet goed of maakten we de verkeerde keuze, maar we kwamen wel in de positie om iets te creëren. Dus dat is positief.” Dat Oranje te statisch was, ging de spelmaker niet in mee. “Soms maakten we de verkeerde keuze of een technische fout, maar het was al een stuk beter dan dat het was.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *