Voetbal4u.com

Raheem Sterling terug naar Engeland vanwege inbraak

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Raheem Sterling is terug naar Engeland gevlogen omdat er is ingebroken in zijn huis in Londen. Daarom zat de aanvaller van Chelsea gisteren niet bij de de selectie van Engeland voor het duel met Senegal. Hier maak The Sun melding van.

Hoe het er nu aan toe is met de buitenspeler en zijn woning, is onbekend. Het is nog onduidelijk of Sterling terug gaat keren in Qatar, nadat Engeland zich heeft geplaatst voor de kwartfinale. Alleen als de omstandigheden juist zijn wil hij gaan. De volgende tegenstander van de Engelsen is wereldkampioen Frankrijk.

In de groepsfase stond Sterling tegen de Verenigde Staten en Iran nog in de basis bij de Engelse ploeg. Daarin was hij goed voor een goal en een assist. Tegen Senegal stond Phil Foden op de plek van de Chelsea-speler. Foden was goed voor twee assists in die wedstrijd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *