Voetbal4u.com

‘Donny van de Beek zet loopbaan voort bij PSV’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Manchester United hoopt Cody Gakpo op korte termijn binnen te kunnen halen. En volgens voormalig trainer Sven-Göran Eriksson kan Donny van de Beek een cruciale rol spelen in deze overstap.

In gesprek met Football Betting pleit Eriksson, oud-bondscoach van Engeland, voor een ruiltransfer. “We praten over twee uitstekende spelers en ik geloof dat het een geweldige deal zou zijn voor beide partijen. Het klopt gewoon”, aldus de Zweed.

Eriksson legt uit: “Gakpo is een directe en dynamische aanvaller, precies wat United nodig heeft. Om welke reden dan ook past Van de Beek niet in de Premier League. Erik ten Hag kent al zijn spelers en als hij denkt dat een ruiltransfer een goed idee is, waarom niet?”

Van de Beek werd eerder dit seizoen al gelinkt aan PSV. Dat zou natuurlijk pikant zijn, aangezien de middenvelder een bijzondere band heeft met Manchester United. Het is echter maar de vraag of hij na tweeënhalf jaar kwakkelen veel betere opties heeft.

Overigens moet PSV vanzelfsprekend ook nog akkoord gaan. Dat is ook maar de vraag gezien de snel toenemende transferwaarde van Gakpo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *