Voetbal4u.com

‘OM in Italië onderzoekt Ihattaren-transfer naar Juventus’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

De Italiaanse grootmacht Juventus zit flink in de problemen. De club zou verschillende regels hebben overtreden en ook de transfer van Mohamed Ihattaren naar die club wordt onderzocht.

In de zomer van 2021 versterkte Juventus zich met Ihattaren. De middenvelder annex aanvaller werd voor een schappelijk bedrag overgenomen van PSV om meteen uitgeleend te worden aan Sampdoria. Dat werd een regelrechte nachtmerrie, waardoor hij in januari van dit jaar alweer werd verhuurd aan Ajax.

Mogelijk heeft Juventus bij de Ihattaren-deal met Sampdoria de regels overtreden. La Gazzetta dello Sport schrijft dat dit één van de transfers is waar het Italiaanse OM naar kijkt. Mochten de beschuldigingen correct zijn, dan dreigen serieuze sancties voor de club.

Voor Juventus kunnen de sancties grote gevolgen hebben. Zelfs verplichte degradatie naar de Serie B na de wanordelijkheden is een mogelijkheid, iets wat niet de eerste keer zou zijn. Het voltallige bestuur is recent al afgetreden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *