Voetbal4u.com

DEAL! ‘Real Madrid betaalt 72 miljoen voor 16-jarige speler’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Real Madrid heeft met het Braziliaanse Palmeiras een akkoord bereikt over de transfer van het pas zestienjarige talent Endrick. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De Italiaan vertelt dat de club het eens zijn geworden over de transfervoorwaarden van de Braziliaans jeugdinternational. De Spaanse grootmacht betaalt naar verluidt zestig miljoen euro als transfersom, daar bovenop komt nog twaalf miljoen euro aan overige kosten. Romano benadrukt dat de handtekeningen nog niet zijn gezet.

De fans van Palmeiras kunnen komende tijd echter nog van het wonderkind genieten. Endrick maakt namelijk in de zomer 2024 pas de overstap naar Europa. De momenteel 16-jarige spits moet echter nog 18 jaar worden voor hij de move maakt. De voorbije weken maakte de Zuid-Amerikaan veel indruk in de hoogste Braziliaanse competitie. Eerder deed hij dat al in de Onder 20-ploeg.

Romano meldde dinsdag nog dat Paris Saint-Germain zich uit de concurrentiestrijd had getrokken. De Franse grootmacht bood liefst 93 miljoen voor Endrick en Estevão, een 15-jarige toptalent, samen. Palmeiras verkocht PSG echter ‘nee’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *