Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Louis van Gaal start met deze elf soldaten tegen Argentinie’

Morgen is het dan eindelijk zover. Nederland speelt in de kwartfinales van het WK tegen Argentinie. De messen zijn geslepen, het is de dood of de gladiolen. Volgens de NOS zal bondscoach Louis van Gaal met dezelfde elf gaan starten als de laatste drie wedstrijden.

Memphis Depay is inmiddels weer helemaal klaar om te starten in de basis en zijn zal dit samen doen met Cody Gakpo. Zij moeten de goals gaan maken. Ook Davy Klaassen en Marten de Roon lijken wederom zeker van een plek in de basis. Kijk hieronder naar de vermoedelijke opstelling…..

Vermoedelijke opstelling: Noppert; Timber, Van Dijk, Aké; Dumfries, F. De Jong, De Roon, Blind, Klaassen; Memphis en Gakpo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *