Voetbal4u.com

Zus Ronaldo: ‘Kom naar huis, bij ons heb je dankbaarheid’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De reserverol van Cristiano Ronaldo bij het nationale elftal van Portugal houdt de gemoederen flink bezig. Na de 6-1 overwinning op Zwitserland trok de aanvaller snel de catacomben in terwijl zijn ploegmaten feest aan het vieren waren met de supporters. Zijn familie roept hem nu op om naar huis te komen.

“Blijkbaar is alles wat hij ooit gedaan heeft niet meer belangrijk, blijkbaar wordt dat vergeten”, schreef zus Katia Aveiro op sociale media. Ze snapt er niets van dat haar broer niet aan de wedstrijd tegen de Zwitsers mocht start. “Nu hebben ze hem ineens niet meer nodig. Het is een schande dat ze een man vernederen die zijn land zoveel gegeven heeft. Ik weet niet waarom hij op de bank zit en begrijp het niet.”

“Kom naar huis”, vervolgde Aveiro met een dringende oproep. “Bij ons heb je alle dankbaarheid. Geen ondankbaarheid. Het is te verdrietig wat ik lees en hoor. Echt triest. Kom naar huis. En anders zijn wij ook bij je. Voor altijd, tot de dood. Bedankt.”

Aveiro vindt dat CR7 het heft in eigen handen moet nemen. “Ik wil zo graag dat hij naar huis zou komen, het nationale team verlaat en bij ons komt. Dan kunnen we hem omhelzen en vertellen dat alles in orde is. Dan herinneren we hem eraan wat hij bereikt heeft en uit welke familie hij kwam. Ik wil zo graag dat hij gaat en niet meer terugkeert. We hebben genoeg geleden en ze zullen nooit weten hoeveel.”

Ronaldo is zich binnen de Portugese groep tot persona no grata aan het opwerpen. Hij was boos op bondscoach Fernando Santos na de wissel tegen Zuid-Korea en schoof niet onder stoelen of banken. Na het duel tegen Zwitserland stormde de aanvaller richting de kleedkamer, om zich een dag later niet met de reserves te melden op het trainingsveld. Hij bleef met de basisspelers in de gym voor een hersteltraining. Zaterdag neemt Portugal het in de kwartfinale op tegen het verrassende Marokko.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *