Voetbal4u.com

‘Hakim Ziyech lijkt op het WK wel een andere speler’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Bij Chelsea vervult Hakim Ziyech slechts een bijrol maar op het WK in Qatar floreert hij momenteel met Marokko. Voormalig voetballer Roy Keane kijkt hier met verbazing naar.

Marokko wist stand te houden tegen Spanje in de achtste finales en treft Portugal in de kwartfinales. Bij een overwinning mag Marokko, dat zich al voor het eerst voor de kwartfinales plaatste, zich bij de laatste vier landen voegen. Keane staat versteld over de prestaties van De Leeuwen van de Atlas. “Marokko is briljant geweest en dat heb ik niet zien aankomen.”

Keane kan de prestaties van Ziyech, die ondergesneeuwd is bij Chelsea, waarderen. “Ziyech lijkt wel een andere speler. Hij is een grote persoonlijkheid bij Marokko. Dat zag je niet bij Chelsea. Het is een andere omgeving. Soms worstelt een speler bij zijn club. Een WK en interlandvoetbal kan een persoonlijkheid soms beter passen.” Ziyech wordt inmiddels in verband gebracht met een vertrek naar AC Milan, net als de afgelopen zomer. De Milanezen lijken aan een huurdeal te denken met een optie tot koop na de goede prestaties van de speler op het WK.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *