Voetbal4u.com

‘Chelsea troeft Ajax af in strijd om nieuwe spits’

Chelsea heeft een akkoord bereikt met het Noorse Molde over spits Datro Fofana. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Naar verluidt betaalt Chelsea zo’n tien tot twaalf miljoen euro voor Fofana, die er volgens insider Bart Sanders ‘intern goed opstond bij Ajax’. “Maar Chelsea heeft uiterst proactief gehandeld. De shortlist voor de spitspositie kan aangepast worden.”

De Engelsen moeten met Fofana zelf nog een deal bereiken, maar omdat de Ivoriaan zelf graag wil is dat slechts een formaliteit. Op Stamford Bridge geldt hij als vervanger van de zwaar geblesseerde Armando Broja, die dit seizoen niet meer in actie kan komen.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *