Voetbal4u.com

‘Cristiano Ronaldo wilde terug naar Real Madrid’

Cristiano Ronaldo hoopte deze zomer te kunnen terugkeren bij zijn Real Madrid. Alleen wachtte de Portugese aanvaller tevergeefs op een belletje van zijn oude werkgever. Volgens het Spaanse medium Marca besloot hij daarom toch maar in te gaan op het aanbod van Al Nassr.

Ronaldo werd afgelopen vrijdag officieel gepresenteerd als speler van het Saudi-Arabische Al Nassr. Nu de kruitdampen van zijn veelbesproken transfer zijn opgetrokken, maakt de Spaanse krant een reconstructie van de gang van zaken. ‘Hoewel Ronaldo tijdens het WK nog ontkende, was hij zich er toen al van bewust dat zijn toekomst in Saudi-Arabië zou liggen.’

De 37-jarige Portugees, die nog even terugkeerde in de Spaanse hoofdstad om zijn conditie op peil te houden, had echter gehoopt terug te kunnen in La Liga bij zijn oude liefde. ‘Hij heeft gewacht op dat ene belletje, het telefoontje van Real Madrid dat nooit kwam.’

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *