Voetbal4u.com

‘Arsenal plaatst bod van 70 miljoen op Mykhaylo Mudryk’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Arsenal wil doorpakken voor de aanvaller Mykhaylo Mudryk. En daarom hebben ze een bod neergelegd bij zijnwerkgever Shakthar Donetsk van 70 miljoen euro exclusief bonussen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Het is geen geheim dat Arsenal zich dolgraag wil versterken met Mudryk en de liefde is wederzijds. Shakhtar Donetsek ligt echter dwars: de topclub uit Oekraïne zit hoog in de boom en wimpelde al biedingen van ruim 50 en 60 miljoen euro af. Arsenal heeft nu een nieuwe poging gewaagd. Het gaat om bijna 70 miljoen, exclusief bonussen.

De koploper van de Premier League bracht het bod donderdagavond uit, aldus Romano. Als Shakhtar overstag gaat, is de transfer nagenoeg zeker. Mudryk wil immers niets liever dan tekenen bij Arsenal. De 22-jarige vleugelaanvaller, die in de eerste seizoenshelft uitblonk op het Champions League-podium, flirt op Instagram al weken met The Gunners.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *