Voetbal4u.com

‘Arsenal verliest strijd om Mudryk, en gaat nu voor Raphinha’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vandaag werd bekend dat Chelsea zich heeft versterkt met de vleugelaanvaller Mykhaylo Mudryk. Arsenal was lang met hem bezig maar concurrent Chelsea gaat er dus met hem vandoor. Nu richten The Gunners hun vizier op de Braziliaan Raphinha. Hij speelt momenteel voor FC Barcelona.Hier maakt het medium The Evening Standard melding van.

Mede door de blessure van Gabriel Jesus ging Arsenal de transfermarkt op. Mudryk leek de aanval in Londen te komen versterken maar lijkt op het laatste moment een overstap te gaan maken naar die andere Londense ploeg, Chelsea. Sportief directeur Edu Gaspar zou na het mislopen van de Oekraïner al contact hebben gelegd met Deco, de zaakwaarnemer van Raphinha. In de zomer zat Arsenal ook al achter de Braziliaan aan, maar die koos toen voor een overstap naar FC Barcelona.

In de zomer betaalde Barcelona naar verluidt 58 miljoen euro voor de vleugelaanvaller. Tot nu toe maakt Raphinha nog een fletse indruk in Spanje. Dit seizoen kwam de 26-jarige aanvaller tot nu toe 22 keer in actie voor Barcelona waarin hij driemaal het net vond en vijf assists gaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *