Voetbal4u.com

DONE DEAL! Memphis Depay maakt voor drie miljoen zijn toptransfer

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Memphis Depay heeft definitief een nieuwe club te pakken. De aanvaller verruilt FC Barcelona voor een nieuw avontuur bij Atletico Madrid. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Met de overgang is een transfersom van drie miljoen euro gemoeid.

Depay zou persoonlijk al rond zijn volgens de transferexpert, waarbij de Oranje-international al langer aanstuurde op een transfer naar Los Rojiblancos.

Eerder op de dag meldde Barcelona-trainer Xavi nog in gesprek te willen over de toekomst van Depay. “We gaan met Memphis praten om te begrijpen wat hij wil. Dat gaan we vandaag nog proberen. Het is aan hem of hij wil vertrekken. Hij heeft niet veel meegedaan en het is geen makkelijke situatie voor hem. Ik begrijp het als hij wil vertrekken. Maar we gaan met hem praten”, waren de woorden die de oefenmeester sprak op de persconferentie woensdagmiddag.

Blijkbaar is een gesprek nu niet meer nodig tussen beide partijen nu een definitieve transfer van Depay op handen is. De Nederlander was bij Barcelona veroordeeld tot een bijrol en hoopt bij Atlético wel meer aan spelen toe te kunnen komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *