Voetbal4u.com

BREKEND! Noni Madueke per direct naar Chelsea

Noni Madueke verruilt per direct PSV voor een avontuur bij het Engelse Chelsea. Met de overgang is een transfersom van 35 miljoen euro gemoeid dat met bonussen op kan lopen tot 40 miljoen. Dit weten zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad te melden.

Het is nu wachten dat bevestiging van de clubs, maar dat de transfer er gaat komen staat vast. De deal kwam donderdag in stroomversnelling, nadat vorige week al duidelijk werd dat het in crisis verkerende Chelsea interesse had in de 20-jarige Madueke.

Chelsea koopt erop los
Chelsea staat momenteel slechts tiende in de Premier League. De roep om versterkingen werd daardoor steeds luider, de rijke eigenaar Todd Boehly strooit nu met miljoenen om de ploeg de versterken. Agelopen zondag werd de Oekraïense buitenspeler Mykhaylo Mudryk al vastgelegd voor een waanzinnig bedrag. Het leek er even op dat Chelsea daardoor minder prioriteit had om ook nog Madueke vast te leggen, maar niets blijkt minder waar nu. Na 4,5 jaar keert de Engels jeugdinternational terug naar zijn vaderland, waar hij in 2018 de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur voor die van PSV verruilde.

De grillige Madueke werd al snel gezien als toptalent die regelmatig zijn klasse etaleerde, maar kreeg ook het stempel van een zeer blessuregevoelige speler. In zijn tijd bij PSV miste hij 54 officiële duels door blessureleed. Zich verzekeren van een geweldige transfersom als dit, leek mede daardoor een makkelijke keuze voor de clubleiding. PSV heeft de rest van de maand nog om naar een vervanger te zoeken. Dat zal een flinke klus worden, aangezien ook de opvolger van Gakpo nog gehaald moet worden.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *